Compartirem talent TIC en la 15a edició de la Festibity

15a edició de la Festibity

Com cada any, serem presents a la Festibity, la gran festa de les TIC promoguda per la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i FIB Alumni, que celebrarà la seva 15a edició el pròxim 11 de maig a la Cúpula las Arenas de Barcelona a les 19:00 h, i que en aquesta ocasió tindrà com a temàtica central el talent.

TalentTIC és una edició molt especial ja que celebra també el 40 aniversari de la FIB, tota una cantera de talent que no ha parat de progressar i adaptar-se als temps per oferir la millor formació. La Festibity tractarà un tema de tanta actualitat com és la captació i retenció de talent en el sector TIC. Més de 500 persones entre CIOs, directius i experts ens plantejarem qüestions com:

  • Estan les facultats preparades per oferir els professionals que demana el sector?
  • Tenim clar les empreses i institucions quines seran les nostres necessitats en un futur proper?
  • Sabem com motivar i atraure el talent?

A la Festibity d'aquest any, com sempre, no hi faltaran networking, humor, sorpreses i tecnologia. La Festibity comptarà amb la ponència del reconegut economista Xavier Sala i Martín, i la presència del Pepper, un robot humanoide amb una gran capacitat de comunicació.

Any rere any, la festa de les TIC s’ha anat consolidant com una de les trobades tecnològiques més destacades, recolzada per la col·laboració de moltes empreses del sector que, com IThinkUPC, segueixen mantenint el seu compromís amb el talent tecnològic i el seu lligam amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).