Continuem apostant per la qualitat

Escrit per Prudencio Martinez en 2018-05-08T11:39:54+02:00

Apostem per la qualitat

A la nostra empresa hem fet una aposta clara per la qualitat, tant des del punt de vista dels serveis que oferim com del nostre model de gestió, per tal de donar el màxim valor als nostres clients.

El nostre objectiu principal és, precisament, mostrar als nostres clients la qualitat i la feina ben feta que formen part del nostre ADN. En aquesta línia, ja fa nou anys que ens vam proposar obtenir diverses certificacions que ens ajudessin a comprovar que el nostre model de gestió està alineat amb les bones pràctiques internacionals més estàndards

En aquests moments, ens complau compartir que la nostra organització acaba de renovar les certificacions de les normes ISO 20000, específica per a la prestació de serveis TIC, i ISO 27001, centrada en la seguretat de la informació.

L’entitat certificadora AENOR, en el seu informe de renovació, ha destacat com a punts forts alguns dels nostres sistemes d'informació: la nostra base de dades d'operacions (KBTIC), el model de CMDB i acords de servei. També ha ressaltat la creació de 4 grups d'Arquitectura de Tecnologia i Operacions, i el sistema dinàmic d'elecció de projectes de millora.