Desvetllem com rebre un paquet sense estar a casa a l'Altra Ràdio

Escrit per Marcos Montero en 2018-01-11T11:57:50+01:00

Desvetllem com rebre un paquet sense estar a casa a l'Altra Ràdio

El 30 de novembre passat vam parlar a la nostra secció del programa l'Altra Ràdio (Ràdio 4, RNE) sobre les últimes innovacions que han experimentat els mètodes de lliurament de les compres en línia.

Els que compren amb freqüència a internet coneixen de sobres un dels seus grans inconvenients: cal estar a casa per poder obrir al missatger. Saben que n'hi ha prou amb sortir un moment a comprar el pa, perquè en aquests poc més de tres minuts aparegui el missatger i, en no trobar ningú a casa, doni mitja volta amb l'enviament.

Aquesta realitat és un dels frens d'una (encara més gran) expansió del comerç electrònic; especialment quan es tracta de productes que es fan malbé. Per això, no és d'estranyar que les grans firmes d'aquest sector hagin anat un pas més enllà i vulguin que no sigui necessari que hi hagi algú a casa quan ens van a lliurar un paquet. Com? Fent que els repartidors entrin a les nostres llars i deixin el paquet a l'entrada quan estiguem absents.

Si vols conèixer com Amazon i Walmart estan ja oferint aquest servei, et convidem a escoltar el podcast del programa l'Altra Ràdio (minut 3:10).