La mobilitat intel·ligent serà la gran protagonista de la 16a Festibity

15a edició de la Festibity

Com cada any, serem presents a la Festibity, la gran festa de les TIC promoguda per la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i FIB Alumni, que celebrarà la seva 16a edició el pròxim 19 de juny al Teatre Nacional de Catalunya, i que en aquesta ocasió tindrà com a temàtica central la mobilitat intel·ligent.

Avui en dia, la necessitat de moure's és gairebé com respirar. Imaginem, doncs, com s'adaptarà la societat a tots els canvis que estan a punt de venir? La conducció automàtica, els automòbils voladors, l'IoT, els vehicles elèctrics... són només algunes tendències que veurem en un futur no tan llunyà. Més de 500 persones entre CIOs, fibers, directius i experts TIC ens plantejarem qüestions com:

  • Quin impacte tindran aquests canvis en el nostre paradigma de mobilitat?
  • La indústria automobilística acabarà venent serveis (desplaçaments) en comptes de productes (cotxes) com fins ara?
  • El carsharing s'imposarà com la principal forma de transport?

A la Festibity d'aquest any, com sempre, no hi faltaran networking, humor, sorpreses i tecnologia. La Festibity comptarà amb ponents com Mariola Dinarès, Francesc Mauri i Pipo Serrano, i espectacle i humor de la mà de Trialshow i Improshow.

Any rere any, la festa de les TIC s’ha anat consolidant com una de les trobades tecnològiques més destacades, recolzada per la col·laboració de moltes empreses del sector que, com IThinkUPC, segueixen mantenint el seu compromís amb el talent tecnològic i el seu lligam amb la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).