Participem en el congrés Segurinfo

Escrit per Sergi Sales en 2017-06-12T10:53:41+02:00

Topics: Industry 4.0 & IoT

Participem en el congrés Segurinfo

El 7 de juny passat vam participar en el principal esdeveniment iberoamericà sobre seguretat de la informació, el congrés i fira iberoamericana Segurinfo, que va celebrar la seva setanta-novena edició a Barcelona.

L'objectiu d'aquest esdeveniment, que organitza USUARIA des de l'any 2005, és ser un fòrum professional per compartir experiències i avaluar solucions als desafiaments que genera el creixement de l'ús de la tecnologia de la informació i les comunicacions.

Hi vam participar nombrosos experts en dissenyar i administrar la seguretat de la informació de les empreses, i hi vam compartir experiències al voltant de la ciberseguretat, la identitat digital, i els nous estàndards i normatives, entre altres. Va ser una trobada molt didàctica, ja que totes les ponències ens van aportar alguna cosa.

En el nostre cas, vam exposar la tecnologia d'anàlisi multivariable, que apliquem sobretot en projectes d'Indústria 4.0, fent referència a un projecte real relacionat amb la indústria de l'automoció. Vam poder explicar com l'ús de models basats en dades pot ajudar a la detecció prematura de no conformitats de producte, al manteniment preventiu de les màquines i a informar en temps real de situacions anòmales en la producció.