Seleccionats per als testbeds de l'IoT Solutions World Congress

Escrit per Mauricio Echeverria en 2018-10-09T10:25:22+02:00

Topics: Industry 4.0 & IoT , Artificial Intelligence , Advanced Analytics & Business Intelligence

Seleccionats per als testbeds de l'IoT Solutions World Congress

Hem estat seleccionats pel jurat de l'IoT Solutions World Congress 2018 per ser presents a la seva àrea de testbeds, un espai cedit per l'organització per demostrar les solucions tecnològiques més avançades del moment.

Aquest any, l'àrea de testbeds aglutinarà deu projectes innovadors basats en el desplegament de la Internet of Things (IoT) i l'aplicació de tècniques d'intel·ligència artificial, per tal de resoldre problemes concrets que apareixen en les indústries de diferents sectors.

En el nostre testbed realitzarem una demostració d'un dels projectes (POWER-EAF) que conformen la iniciativa Data-Driven Steel 4.0, el programa d'Indústria 4.0 de CELSA Group que hem desenvolupat en col·laboració amb el grup de recerca de la UPC MCIA Research Center, que es recolza en la plataforma IoT MIIMETIQ de NEXIONA i que recentment va ser guardonat amb un accèssit del Premi Indústria 4.0.

Aquesta iniciativa combina tècniques de recollida i tractament massiu de senyals de la planta, depuració, anàlisi avançat de dades i processament avançat de senyal. Tot això per a la generació i selecció d'indicadors que caracteritzen el problema a resoldre i el desenvolupament de models de diagnòstic i pronòstic de la seva evolució, mitjançant l'ocupació de tècniques basades en intel·ligència artificial.

L'IoT Solutions World Congress 2018 tindrà lloc del 16 al 18 d'octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. La seva àrea de testbeds estarà ubicada al pavelló 2, nivell 0 i nosaltres comptarem amb l'espai TB3.

Addicionalment, IThinkUPC serem presents a l'estand Catalonia de la Generalitat de Catalunya (pavelló 2, nivell 0, carrer E, estand 551) on mostrarem les nostres capacitats de disseny i desenvolupament d'arquitectures IIoT i de generació de models multivariables de diagnòstic i pronòstic d'actius i/o processos industrials.

Els nostres projectes tenen com a objectiu evitar problemes de qualitat de producte, millorar l'eficiència dels processos productius, implantar estratègies de manteniment predictiu i simplificar la presa de decisions per part dels nostres clients.